Deano Clavet
Deano Clavet
Deano Clavet
The Boxer
The Actor
The Biography
The Gymnasium
The Impersonator
Contact
The Boxer
The Actor
The Biography
The Gymnasium
Contact

The Impersonator
Deano Clavet


The Boxer

The Actor

The Biography

The Gymnasium

The Impersonator

Contact


Deano Clavet 2016 All Right Reserved

Filmography

1991 – Black Robe : Mercier


1991 – Urban Angel (TV Series) : Lucien


1992 – Scoop (série TV) : Jimmy Fontaine


1992 – Requiem pour un beau sans-coeur : Prisonier


1992 – Coyote – Employe du Hulabaloo


1992 – La Postière : Le Chasseur


1993 – Vendetta II – The New Mafia (TV) : Young Boxer


1994 – Les grands procès (TV Series) : Garagiste


1996 – L’Oreille de Joe


1996 – Omerta, la loi du silence (série de TV) : Angelo Bogliozzi


1996 – Innocence (feuilleton TV)


1996 – Angelo, Fredo et Romeo : Le mari américain


1996 – L’Homme idéal : Conducteur Camaro


1997 – Madame le consul (TV Series) : Peter


1997 – Le Reve de Jimmy (The Kid) : Santino


1997 – The Call of the Wild, Dog of the Yukon (TV) : The Baggage Man


1998 – La petite vie (TV Series) : Le client


1998 – Thunder Point (TV) : Junior


1998 – Snake Eyes : Arena Security


1999 – Press Run : Bell


1999 – Omertà – Le dernier des hommes d’honneur (série TV) : Angelo Bogliozzi


1999 – Dans une galaxie près de chez vous (série TV) : Capitaine Bibeau


2000 – Mon voisin le tueur (The Whole Nine Yards) : Polish Pug


2000 – Hochelaga : Tatou


2002 – Histoire de Pen : Piston


2003 – Les Liaisons dangereuses (feuilleton TV) : Le physionomiste du club de jeux


2003 – La Couleur du mensonge (The Human Stain) : Boxing Coach


2004 – Il Duce canadese (Feuilleton TV) : Perri’s bodyguard


2004 – Monica la mitraille: Babouche


2008 – Car Jacking: Ricardo


2008 – Mesrine L’Instinct de Mort: Roger André


2011 – Coteau Rouge : Cuisinier


2014 – Les Assoiffés : Paul

The Boxer

The Actor

The Biography

The Gymnasium

Contact

Web Site Powered by Drone Up Quebec

The Impersonator

Home

Linda Kay

Page two column

The Gazette

Click to zoom in